franse markt

Gezelligheid kent geen tijd

Wat is het lekkerste aan een Franse Markt? Dat alles wat je nodig hebt er is, lekker eten, lekkere streekproducten, de heerlijke geuren, het snuizen in de kraamwaar, de kleding, de rood witte kramen, de muziek op de achtergrond, eigenlijk altijd gezelligheid.

Op de achtergrond speelt de band live, de geur van verse koffie en een heerlijke crêpe met poedersuiker en honing en een bolletje ijs. Waarna je die aan een klein tafeltje soldaat maakt en op je gemak geniet van het moment. C'est la vie.


De zon hoog boven je, wanend in weelderig Frankrijk, de geuren van lavendel en rozemarijn, de pasteltinten aan de muren en de luiken. Het schilderwerk gekrakeeld, in de verte hoor je de krekels. De drukte van de markt, het geroezemoes om je heen. De echte Franse Markt kenmerkt zich door vele facetten, wij zorgen voor de markt en de mogelijkheid,  jullie voor de gezelligheid.

Geniet van de vele mogelijkheden die onze Franse Jungle Markt te bieden heeft, onder de bladeren en tussen de bomen in de grote fabriekshal. Betalingen voor eten en drinken kunnen alleen gedaan worden d.m.v. munten die je kunt bestellen via de ticketshop of op het festival bij de muntenkassa. Neem de tijd, want gezelligheid kent geen tijd.