tropische markt

Gezelligheid kent geen tijd

Wat is het lekkerste aan een Tropische Markt? Dat alles wat je nodig hebt er is, lekker eten, lekkere streekproducten, de heerlijke geuren, het snuizen in de kraamwaar, de kleding, de foute kramen, de muziek op de achtergrond, eigenlijk altijd gezelligheid.

Op de achtergrond speelt de band live, de geur van verse koffie en een heerlijke tropische pannenkoek met een bolletje flambé ijs. Waarna je die op een heerlijk rustig plekje soldaat maakt en op je gemak geniet van het moment. C'est la vie.


De zon hoog boven je, wanend in tropisch Zuid-Amerika, de geuren van cactus, eten en bloesem, de tropische tinten aan de muren en de luiken. Het schilderwerk gekrakeeld, in de verte hoor je de krekels. De drukte van de markt, het geroezemoes om je heen. De echte Tropsiche Markt kenmerkt zich door vele facetten, wij zorgen voor de markt en de mogelijkheid,  jullie voor de gezelligheid.

Geniet van de vele mogelijkheden die onze Tropische Markt te bieden heeft, onder de bladeren en tussen de bomen in de grote fabriekshal. Betalingen voor eten en drinken kunnen alleen gedaan worden d.m.v. munten die je kunt bestellen via de op het festival bij de muntenkassa. Neem de tijd, want gezelligheid kent geen tijd.