Huisregels

JungleFabriek 2019

 1. Toegang tot het evenemententerrein is alleen op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Ter bescherming van uw eigen en andermans veiligheid kan u worden gevisiteerd of uw bezittingen worden gecontroleerd. Tevens dient u alle adviezen van de organisatie, en medewerkers, op te volgen.
  Vb: wandelwagens die neergezet worden, waardoor wij de veiligheid bij ontstane situaties niet kunnen waarborgen. U zult deze op advies van de organisatie moeten verplaatsen op de daarvoor aangegeven plaats of de organisatie doet dit.
 2. Betreden van het evenemententerrein is op eigen risico, de organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade in welke vorm dan ook. De organisatie is nimmer aansprakelijk voor verloren, gestolen en/of beschadigingen aan persoonlijke eigendommen.
 3. Schade ontstaan door uw toedoen of die van uw meegenomen kinderen, zal op u verhaalt worden. Meld zelf de schade bij de organisatie.
 4. Het is een Kinderfestival, gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Dit betekent dat wij, de organisatie, alles bij de JungleFabriek hebben afgestemd op deze leeftijdsgroep. Alcohol is daarom alleen toegestaan in de grote zaal van Koel310, roken alleen op de daarvoor aangegeven plaatsen, ver weg van de kinderen.
 5. Reserveert u voorstellingen of workshops voor uw kind(eren), let u dan op de leeftijdscategorie die staat aangegeven. Hiermee voorkomt u eventuele emotionele schade. Deze leeftijdscategorieën staan er met een specifieke reden. Denk hier bijvoorbeeld aan een hele enge heks in een voorstelling die bedoelt is voor kinderen in de leeftijd van 9 jaar, deze is ongeschikt en opgepast voor kinderen van 4 jaar.
 6. Workshops en/ of voorstellingen kunnen van te voren worden gereserveerd alleen voor kindertickets. Ouders/ volwassenen worden niet meegenomen in de telling van het aantal beschikbare plaatsen. Bij binnenkomst van een voorstelling gaan reserveringen voor, alleen kinderen worden geteld, volwassenen dienen plaats te maken voor kinderen (het festival is voor hen), de overgebleven plaatsen worden daarna gevuld met kinderen zonder reservering. Zijn de plaatsen per voorstelling vergeven, dan kunt u zich bij de volgende voorstelling melden. Om te voorkomen dat u misloopt, reserveer dan tijdig.
 7. Kinderen (onder de 18 jaar) zijn altijd begeleid door een volwassene. Kinderen alleen krijgen geen toegang tot het festival, alleen wanneer ze begeleid worden door een volwassene. Kinderen onder de 18 jaar kunnen ook geen toegangsbewijs kopen tot het festival, alleen een volwassene kan dit voor ze doen. Per volwassene is het toegestaan om maximaal 3 kinderen (0-18 jaar) mee te hebben (dit om de veiligheid van de kinderen te waarborgen). Meer dan drie kinderen dan zal er een volwassene extra mee moeten.
  VB: Gezin met 4 kinderen gaat naar de JungleFabriek in de leeftijd van 2-14 jaar, betekent dat er twee volwassenen mee moeten om met deze 4 kinderen naar binnen te mogen. Wij adviseren dan om één gezinsticket te kopen en daarnaast een single ouder + 1 kind ticket.
 8. Tijdens het festival zullen foto’s & video opnamen gemaakt worden ten behoeve van promotie doeleinden. Van het Kinderfestival de JungleFabriek, maar ook van deelnemende partijen. Iedereen die ons evenement bezoekt gaat hiermee akkoord.
 9. In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij alle andere zaken aangaande veiligheid en huisregels, waarin de organisatie kan voorziet, gelden de regels binnen Koel310.
 10. De uitgang is aan de zijkant van het terrein, bij het grote schuifhek. De ingang is bij de hoofdingang, entree van Koel310. Zonder toegangsstempel en ticket kom je daarna niet meer het festival binnen.
 11. Reserveringen van voorstellingen en workshops is onder voorbehoud van de aanbieder van de workshop. Bij afzegging, verplaatsing of wijziging van de workshop is de reservering niet meer geldig.
 12. Gekochte tickets krijgen geen restitutie bij afzegging, wijziging of verplaatsing van het festival. Tickets kunnen niet worden overgedragen. Tickets zijn persoonlijk.
 13. Onderstaande zaken mag je als bezoeker niet meenemen naar het festivalterrein:
 • glas, blik, vuurwerk, (vuur)wapens en gevaarlijke voorwerpen
 • reclame voor een ander festival/ evenement dan de JungleFabriek (alleen na overleg met de organisatie)
 • Vrienden van Koel310 toegang verkrijgen/ verlenen via de achteringang.
 • enige vorm van soft- en/of harddrugs
 • professionele film-, video-opname-materiaal en professionele/commerciële fotografie mag alleen met goedkeuring van de organisatie.
 • zelf meegenomen eten en/of drank (alleen voor 0-2 jarigen wel);
 • huisdieren
 • Wij zijn te gast bij Koel310, wij rekenen op ieders medewerking om het pand en omliggend evenemententerrein schoon te houden en niet te beschadigen.
 • Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.
 • Op het festival wordt geluid geproduceerd, denk aan eventuele gehoorbescherming voor u en uw kinderen.

Wij rekenen op een mooi evenement ! Behandel elkaar met respect en volg de aanwijzingen van onze medewerkers op. Fysiek en verbaal geweld, seksuele/ emotionele intimidatie, discriminatie, wildplassen en bijvoorbeeld bedreiging horen niet op het evenement thuis.

De organisatie wenst uw kind(eren) en u een heel mooi Kinderfestival de JungleFabriek.