food & drinks

biologisch verantwoord & foodtrucks

Op verschillende locaties kan je de meest verrukkelijke hapjes en drankjes krijgen. Goede voeding, een barista bar met de lekkerste koffie, food trucks met een zeer divers en zeer gezond aanbod. Biologisch, hoogwaardig, vers bereid en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Natuurlijk kan je ook terecht voor alle soorten drinken, waarbij wij aangeven dat er maximaal 2.0% alcohol verkocht wordt. Het is en blijft een kinderfestival. Je kunt natuurlijk ook terecht voor overheerlijke tosti's, crêpes, ijsjes en vele andere overheerlijke hapjes en drankjes.

Je kunt heerlijk vertoeven aan de tropische terrasjes die overal verstopt zijn op het festivalterrein, je kunt heerlijk binnen zitten in de grote lounge, je kunt bij het kampvuur terecht met heerlijke warme marshmallows. Alles wat aan eten en drinken te vinden is op het festivalterrein is alleen te betalen met munten.

Geniet van de vele overheerlijke mogelijkheden en bestel je munten hiervoor bij de kassa van koel310. Wij gaan voor kwaliteit en niet de kwantiteit. Natuurlijk is er ook snoep aanwezig,a lleen dan wel verantwoord.